Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Contact

Michiel Jansen
Zorgvuldig, betrokken en een procesbewaker

Als specialist in onroerend goedrecht draagt Michiel eraan bij dat de overdracht van registergoederen op de juiste manier verloopt. Aspecten die hem aanspreken in zijn functie, zijn het contact met cliënten, het meedenken met collega's en het juridisch onderzoek dat nodig is bij het opstellen van de akten.

De werkzaamheden van Michiel zijn divers: het opstellen van leverings- en hypotheekakten, compareren bij het passeren van de akte(n), de overdracht van registergoederen voorbereiden en ervoor zorgen dat dit proces van begin tot en met de afronding in goede banen wordt geleid. Doordat geen overdracht hetzelfde is, doet hij dagelijks steeds andere ervaringen op. Klantvriendelijkheid, zorgvuldigheid, integriteit en het tonen van begrip staan bij hem hoog in het vaandel.

Door de overdracht van een registergoed soepel te laten verlopen en alle mogelijke vragen hierover te beantwoorden, zorgt Michiel ervoor dat eventuele zorgen worden weggenomen.

Begripvol, meedenken en een luisterend oor bieden. Eraan bijdragen dat de overdracht van registergoederen op de juiste manier verloopt: vanaf de voorbereiding tot en met de afronding.

Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem