Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Contact

René Raedeman
Medewerkers
mr. R.A.H. (René) Raedeman
Werkzaam bij Van Weeghel Doppenberg Kamps sinds 1 februari 2007
+31(0)314 37 22 07
+31(0)6 58 07 05 93
raedeman@vwdknotarissen.nl
v-Card toevoegen aan contacten
 • Functie:

  Toegevoegd notaris

 • Vakgebieden:

  Ondernemingsrecht, fiscaal, Duitsland en onroerend goed

 • Opleidingen:

  Radboud Universiteit Master Notarieel Recht (2000-2006)
  Stichting Beroepsopleiding Notariaat (2007-2010)
  Radboud Universiteit Master Fiscaal Recht (2010-2011)

 • Kwaliteiten:

  Herstructureringen, (internationale) fusies en overnames

 • Talen:

  Nederlands, Engels en Duits

 • Aangesloten bij:

  Vereniging van Notarieel Ondernemingsrecht Specialisten (VOC)

Procesbegeleider, communicatief sterk en een specialist in ondernemingsrecht

Als notaris stuurt René de sectie ondernemingsrecht aan. Een van zijn kwaliteiten is dat hij complexe vraagstukken behandelt en oplost. Als specialist in ondernemingsrecht houdt hij zich niet alleen bezig met de juridische en fiscale aspecten van een zaak, maar ook met de menselijke kant.

In de praktijk houdt René zich bezig met verschillende werkzaamheden: het nakijken en het voorbereiden van dossiers (ook dossiers die meer complex zijn), passering van aktes, advisering over vennootschappen en rechtspersonen; waaronder corporate governance, fusies en overnames, oprichtingen en herstructureringen. Tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden heeft hij regelmatig contact met onze cliënten. Per mail, telefonisch of met een videoverbinding. In het Nederlands, Engels of Duits.

René heeft onder meer een fiscale opleiding afgerond. Zijn inhoudelijke kennis komt zeer goed van pas bij veel dossiers en vooral ook in de communicatie met accountants en fiscalisten. Voor hem is de juiste afstemming van juridische en fiscale aspecten een belangrijke voorwaarde voor het behalen van het beste resultaat. Op deze manier wil hij waarde toevoegen voor onze cliënten: bijdragen aan een goede nachtrust.

Beschikken over parate kennis en een klankbord voor cliënten en collega's. Op de hoogte zijn van complexe juridische en fiscale ontwikkelingen. Ernaar toewerken dat er een optimaal resultaat wordt bereikt.

Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem