Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Contact

Tabitha Duinkerken
Medewerkers
T. L. (Tabitha) Duinkerken, MA
Werkzaam bij Van Weeghel Doppenberg Kamps sinds oktober 2020
+31(0)314 37 22 73
duinkerken@vwdknotarissen.nl
v-Card toevoegen aan contacten
 • Functie:

  Notarieel medewerker\social media manager

 • Opleidingen:

  Universiteit Utrecht Bachelor Geschiedenis (2006-2011)
  Radboud Universiteit Nijmegen Researchmaster Geschiedenis (2011-2013)

 • Talen:

  Nederlands, Duits en Engels

Nieuwsgierig, probleemoplossend en aandacht voor correct taalgebruik

Binnen het notariaat neemt taal een essentiële rol in. Cliënten moeten erop kunnen vertrouwen dat ze correcte informatie ontvangen en dat het contact positief verloopt. Tabitha's specialiteit is dat zij precies de juiste woorden weet te vinden. Het spreekt haar aan om de creatieve aspecten van taal in te zetten en iedereen op een prettige manier van belangrijke informatie te voorzien.

Voor de sectie Duitsland verricht Tabitha verschillende werkzaamheden. Ze staat onze cliënten op alle denkbare manieren te woord: persoonlijk, telefonisch, per mail of via social media. Daarnaast houdt zij zich bezig met marketing en communicatie. Ze levert vertalingen, draagt zorg voor de vormgeving van informatiemateriaal en zet zich in om de online zichtbaarheid te vergroten voor de Duitse markt.

Een kwaliteit van Tabitha is dat ze grondig onderzoek doet. Op deze manier zorgt zij ervoor dat de informatie of vertaling die zij verstrekt, helemaal in orde is. Een probleem weet zij tijdig te signaleren en te veranderen naar een concreet verbetervoorstel. Tevens zet ze de expertise van haar collega's in om een optimaal resultaat te behalen.

Nederland en Duitsland zijn verschillende landen. Taalgebruik, regels en omgangsvormen kunnen anders zijn. Beide landen hebben elkaar ook veel te bieden. Tabitha streeft ernaar om Nederland en Duitsland met elkaar te verbinden zodat er nog meer internationale interactie ontstaat.

In het bezit zijn van een talenknobbel, klantvriendelijk communiceren en een zorgvuldige vertaling leveren. Snel ingewerkt raken in nieuwe onderwerpen. Eraan bijdragen dat iedereen ons kantoor vanuit Duitsland weet te vinden bij vragen rondom notariële aangelegenheden.

Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem