Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Uw testament up to date - de testamentencheckdag

Uw testament up to date - de testamentencheckdag

Nieuws 17-06-2021
  In het kader van de Dag van het Erfrecht op 18 juni

/images/Van%20Weeghel%20Doppenberg%20Kamps_046.jpeg
Wellicht heeft u ooit in een ver verleden een testament laten opstellen - u wilt uw zaken immers goed geregeld hebben. Maar sindsdien is aardig wat tijd verstreken, en in uw leven hebben veranderingen plaatsgevonden. Sommige van deze veranderingen kunnen van groot belang zijn voor uw testament. Weet u precies wat er in uw testament staat? 


Misschien bent u sindsdien gescheiden en hertrouwd, of u heeft kinderen of kleinkinderen gekregen. Wellicht heeft u een ander huis gekocht of een eigen bedrijf opgericht. Uw situatie verandert door dit soort belangirjke gebeurtenissen, wat gevolgen kan hebben voor uw testament. Ook de wetgeving verandert en maakt daardoor eventueel aanpassingen aan uw testament noodzakelijk. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig uw testament laat controleren. U wilt vervelende verrassingen voor uw erfgenamen immers voorkomen.

Het kan ook zijn dat er gevoeligheden rond uw testament spelen, die u graag bespreekbaar zou maken, maar waarvan u niet weet hoe u dat kunt aanpakken? Misschien klaart een goed gesprek met een juridisch deskundige en communicatief vaardige notaris de lucht wel en blijkt het niet nodig dat u zich soms toch wat zorgen maakt.

In het kader van de Dag van het Erfrecht op 18 juni kunt u gedurende de hele maand juni bij ons kantoor terecht voor een gratis gesprek met onze (kandidaat)-notarissen om uw testament te laten controleren of om te bespreken hoe met gevoelige erfrechtkwesties om kan worden gegaan. Een "testamentencheck" dus. Dit kan heel eenvoudig via e-mail, PM, telefonisch of bij ons op kantoor (neemt u dan i.v.m. de corona-maatregelen eerst even contact met ons op).

Nog even in het kort - de testamentencheck is:

  • gratis,
  • vrijblijvend,
  • professioneel,
  • en kan gedurende de hele maand juni worden aangevraagd. 

Onze familierecht-experts staan voor uw klaar!
Onze mensen
Notaris en partner
Kandidaat-notaris
Kandidaat-notaris
Notarieel medewerker
Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem