Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Basisnotarissen

Basisnotarissen
/images/logo_Basisnotarissen.svgBasisnotarissen is een afdeling van Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen en is gevestigd in Doetinchem. Basisnotarissen biedt basale notariële diensten voor particulieren tegen een scherp tarief en richt zich op onroerend goedrecht. U kunt hier terecht voor de volgende producten:

  • akte van levering;
  • hypotheekakte.

Voor de diensten van Basisnotarissen is een systeem ontwikkeld waarbij u online een offerte kunt aanvragen. Ook het afwikkelen van uw dossier gebeurt digitaal, waardoor de afhandeling van uw notariële vraag snel en efficiënt kan verlopen. Voor de werkzaamheden en tarieven van Basisnotarissen Achterhoek gelden bepaalde voorwaarden.

  • Een hypotheekakte of akte van levering kan alleen via Basisnotarissen worden verzorgd als het om een bestaand woonhuis of woonappartement gaat (geen nieuwbouw, kavel, groenstrook, erfpacht of opstalrecht).
  • Voor een leveringsakte dienen verkoper en koper particulieren te zijn.
  • De koop is vastgelegd in een schriftelijke koopovereenkomst; opgesteld door een makelaar of notaris.
  • Er is geen sprake van vestiging of afstand van beperkte rechten, kwalitatieve verplichtingen, huur- of gebruiksrechten en/of andere bijzondere bepalingen (zoals kettingbedingen en voorkeursrechten).
  • Bij een hypotheekakte dient de hypotheekgever een particulier te zijn en de geldverstrekker een reguliere Nederlandse bank of verzekeraar.

Op Basisnotarissen vindt u meer informatie over alle voorwaarden en diensten.

Voor alle overige werkzaamheden en vragen over onroerend goedrecht kunt u contact opnemen met Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen.
Onze mensen
Juridisch medewerker
Juridisch medewerker
Notarieel medewerker
Notarieel medewerker
Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem