Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Duitsland

Duitsland
Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van Nederlanders die in Duitsland wonen. Daarnaast begeleiden wij Duitsers in Nederland bij alle notariële aangelegenheden en kunnen wij optreden als partijadviseur. Uiteraard is het mogelijk om onze diensten te verlenen in de Duitse en Engelse taal.

Net als veel van onze cliënten hebben wij een grote belangstelling voor Duitsland. Duitsland is een van de belangrijkste handelspartners van Nederland. Toch zijn er nog steeds grote verschillen tussen de Duitse en Nederlandse cultuur en onze rechtsstelsels. Wij kunnen voor u de juiste verbindingen maken.

Ons kantoor heeft diverse samenwerkingen met uitstekende Duitse notarissen en advocaten. Tevens is ons kantoor aangesloten bij Lexunion: een Europees netwerk van notarissen, advocaten en fiscalisten. Hierdoor beschikken wij over een netwerk van deskundige collega-juristen in alle belangrijke West-Europese landen zoals België, Frankrijk, Luxemburg, Italië, Spanje en Zwitserland. Dat stelt ons in staat om particulieren en ondernemers in Nederland, Duitsland én de andere landen in West-Europa op een zorgvuldige manier te begeleiden.

Op vwdknotare.de vindt u meer informatie.

Wir begleiten Sie
Stets häufiger kommen wir mit internationalen Aspekten in Berührung. Aus diesem Grund haben wir ein Team von Experten auf diesem Gebiet zusammengestellt. Wir verfügen über ein umfassendes deutsch-niederländisches Netzwerk und bieten unseren Mandanten erfahrene, auf spezifischen Rechtsgebieten spezialisierte, Ansprechpartner für praktische Fragen und die Vermittlung weitergehender Kontakte. Auch für Übersetzungen vom Niederländischen ins Deutsche und umgekehrt verfügt unsere Deutschland Abteilung über qualifizierte Mitarbeiter.

Deutschland Abteilung
Brochures familierecht
Onze mensen
Notaris en partner
Notaris en partner
Notarieel jurist / adviseur
Notarieel medewerker / beëdigd vertaler
Notarieel medewerker
Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem