Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met een notariële of juridische vraag. Onderwerpen die voor u belangrijk zijn, hebben wij in een overzicht gezet. Wilt u meer weten over hoe u uw persoonlijke wensen op de juiste manier kunt vastleggen en op welke manier u zelf de regie kunt behouden? Onze notarissen, juristen en adviseurs helpen u graag verder.

Onroerend goedrecht

Een huis of bedrijfspand (ver)kopen is geen alledaagse aangelegenheid. Het is dan ook begrijpelijk dat u op het gebied van onroerend goedrecht uiteenlopende vragen heeft. Onze medewerkers van de sectie onroerend goedrecht bieden deskundig advies en kunnen u begeleiden bij alle voorkomende vastgoedtransacties.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Familierecht

In uw leven krijgt u te maken met veranderingen. Hoe kunt u alle persoonlijke zaken voor uzelf en uw naasten op een zorgvuldige manier regelen? Belangrijke aandachtspunten op het gebied van familierecht hebben wij in een overzicht gezet. Uiteraard denken onze medewerkers van de sectie familierecht graag met u mee.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Ondernemingsrecht

Als ondernemer heeft u het druk met uw bedrijf. Toch kan het zinvol zijn om stil te staan bij de juridische kant van uw onderneming. Wat is de juiste bedrijfsvorm, hoe gaat u om met aansprakelijkheid, samenwerkingen en afspraken? Onze medewerkers van de sectie ondernemingsrecht begeleiden u bij ondernemingsvragen.

Bekijk alle veelgestelde vragen
Regelgeving

Als notariskantoor nemen wij een onafhankelijke positie in en moeten we de belangen van alle betrokken partijen altijd in de gaten houden. Het betekent ook dat wij als kantoor onderworpen zijn aan allerlei regels: de wet- en regelgeving, reglementen, beroeps- en gedragsregels. Deze regelgeving hebben wij voor u in een overzicht geplaatst.

Bekijk Regelgeving
Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem