Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Organisatie

Stageplaatsen
Studenten (juridische opleiding WO, HEAO/HBO, management assistenten/directiesecretaresses MBO in opleiding) bieden wij graag de mogelijkheid om via een stage kennis te laten maken met de notariële praktijk.

Stagiaires worden begeleid door ervaren medewerkers van het kantoor en lopen volledig mee in de rechtspraktijk. Bij gebleken geschiktheid behoort een aanbieding voor dienstverband tot de mogelijkheden.

Belangstelling? Neem contact op met Mary Ann Schoppema; telefonisch bereikbaar via 0314-372222, of mail uw motivatiebrief en actuele cv naar Schoppema@vwdknotarissen.nl.  
We leren u graag kennen! 

Hoe is het om stage te lopen bij Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen?

Mijn stageperiode bij Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen was een goede uitdaging voor mij en een uitstekende kans om kennis te maken met het notariaat. Tijdens mijn stageperiode werd mij al snel duidelijk dat kwaliteit één van de belangrijkste doelstellingen is. Dit zie je dan ook in alle werkzaamheden terug. Ik heb de stageperiode als plezierig ervaren en tegelijkertijd leerzaam. De collega's zijn altijd bereid om je wat uit te leggen en je wordt echt opgenomen in het team. En dit is voor mij doorslaggevend om Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen als een geschikt kantoor voor een HBO-Rechtenstage te bestempelen.

 

Loes Limpers (vierdejaars HBO-Rechten)
Actuele stages
  • Momenteel zijn er geen vacatures.
Onze mensen
Notaris en partner
Senior office manager
Financieel administratief medewerker
Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem