Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Particulier

Particulier

In uw leven maakt u veel veranderingen mee. Mogelijk denkt u na over uw toekomst. Hoe kunt u zich hierop voorbereiden? Op welke manieren kunt u mogelijke problemen voor uzelf of uw naasten voorkomen? Ook als u een huis koopt, krijgt u te maken met verschillende vraagstukken: wat moet u regelen en hoe gaat u om met de financiering? Alle belangrijke thema's binnen familierecht en onroerend goedrecht hebben wij in een overzicht gezet.

Wij begrijpen dat u zich geen zorgen wilt maken over juridische en notariële vraagstukken. Daarom doen wij meer dan het opstellen van een correcte akte. Onze juristen en notarissen zorgen er persoonlijk voor dat u het juiste advies ontvangt: passend bij uw situatie en wensen. Onze jarenlange ervaring en actuele kennis zetten wij in om naar een optimaal resultaat toe te werken. Hierdoor kunnen wij zelfs ingewikkelde zaken gemakkelijker voor u maken. Dat is onze taak.

Basisnotarissen
Basisnotarissen

Onze afdeling Basisnotarissen biedt notariële diensten voor onroerend goedrecht tegen een scherp tarief. Doordat wij voor deze werkzaamheden een online systeem hebben ontwikkeld, is het mogelijk om uw notariële vraag snel en efficiënt af te handelen.

Meer informatie over de diensten en voorwaarden van Basisnotarissen

Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem