Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Familierecht

APK keuring voor notariële stukken
Een APK keuring voor de auto is voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Een APK keuring geeft immers een betrouwbaar beeld van de technische staat. Datzelfde kunt u ook laten doen voor uw testament en andere notariële stukken.

Het is altijd verstandig om na te kijken of uw levenstestament en/of testament nog actueel is. Na het opstellen kunnen namelijk allerlei zaken veranderen, zoals de wetgeving of uw persoonlijke situatie. Zijn uw huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden of samenlevingsovereenkomst nog actueel en hebben deze nog steeds de juridische of fiscale uitwerking die u wenst?

Eerdere opgemaakte notariële stukken kunt u bij ons laten keuren op juridische juistheid of actualiteit. We maken daarbij geen onderscheid tussen stukken die wij hebben gemaakt en documenten die zijn opgesteld door een ander notariskantoor.

Wilt u graag een APK keuring laten doen voor één of meerdere notariële stukken? Dan kunt u uw gegevens hier invullen. Wij bellen u vervolgens om een afspraak te maken om één en ander kort telefonisch toe te lichten in "normaal" Nederlands. Aan dit telefoongesprek zijn gèèn kosten verbonden. Is het daarna nodig uw wensen aan te passen of uw stukken te wijzigen of nieuwe regelingen te maken, dan wordt met u een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek bij op ons kantoor. Aan dit adviesgesprek zijn wel kosten verbonden.
Onze mensen
Notaris en partner
Kandidaat-notaris/oud notaris
Kandidaat-notaris
Kandidaat-notaris
Kandidaat-notaris
Juridisch medewerker
Juridisch medewerker
Notarieel medewerker
Notarieel medewerker
Notarieel medewerker
Notarieel medewerker / beëdigd vertaler
Notarieel medewerker
Notarieel medewerker
Notarieel medewerker
Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem