Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Contact

Emile Bosveld
Medewerkers
mr. E. (Emile) Bosveld
Werkzaam bij Van Weeghel Doppenberg Kamps sinds mei 2020
+31(0)314 37 22 36
+31(0)6 58 07 07 96
bosveld@vwdknotarissen.nl
v-Card toevoegen aan contacten
  • Functie:

    Kandidaat-notaris

  • Opleidingen:

    Notarieel en Nederlands recht aan de Universiteit in Nijmegen (afgestudeerd in 1999)

Oog voor familieverhoudingen, meedenkend en toekomstgericht

Emile luistert naar uw wensen en vertelt in duidelijke taal wat de mogelijkheden zijn om deze op papier te zetten. Hij denkt graag mee met onze cliënten over de gevolgen en alternatieven. Daarbij heeft hij niet alleen oog voor het heden, maar ook voor de toekomst.

Emile heeft ervaring met de rechtsgebieden onroerend goedrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Hij is gespecialiseerd in personen- en familierecht. Tevens kan het voorkomen dat u hem ontmoet bij het tekenen van een akte van levering of hypotheekakte.

Hoe laten ouders hun kinderen achter? Hoe kunt u omgaan met samengestelde gezinnen en kinderen uit eerdere relaties? Hoe gaat u om met een groot verschil in inkomen tussen u en uw partner als u een woning koopt? Dit zijn voorbeelden van vraagstukken waarmee Emile u van dienst kan zijn.

Emile adviseert over de besparing van schenk- en erfbelasting. Daarnaast begeleidt hij erfgenamen bij de afwikkeling van nalatenschappen. Met deze werkzaamheden heeft hij veel ervaring: het bespreken, controleren en maken van testamenten, samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden en partnerschapsvoorwaarden.

Keuzes op een begrijpelijke manier kunnen uitleggen, met aandacht voor de aanwezige familieverhoudingen. Eraan bijdragen dat cliënten de juiste keuze kunnen maken, door te luisteren en mee te denken over de beschikbare mogelijkheden.

Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem