Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Contact

Maaike Hofman
Medewerkers
mr. M. (Maaike) Hofman
Werkzaam bij Van Weeghel Doppenberg Kamps sinds 01-06-2021
+31(0)314 37 22 31
+31(0)6 58 07 05 93
hofman@vwdknotarissen.nl
v-Card toevoegen aan contacten
 • Functie:

  Jurist

 • Vakgebieden:

  Ondernemingsrecht, (internationale) fusies en overnames, professionele samenwerkingsverbanden, bedrijfsopvolging en participaties

 • Opleidingen:

  Master Business Law, Radboud Universiteit Nijmegen (2019 – 2021)
  Bachelor European Law School, Radboud Universiteit Nijmegen (2016 – 2021)

 • Kwaliteiten:

  Herstructureringen en reorganisatie, (internationale) fusies en overnames, professionele samenwerkingsverbanden, bedrijfsopvolging en participaties

 • Talen:

  Nederlands en Engels

Toegankelijk, oplossingsgericht en betrokken

Als jurist beschikt Maaike over een brede kennis van het internationale en Europese recht. Ze heeft zich op meerdere terreinen gespecialiseerd: herstructureringen en reorganisaties, (internationale) fusies en overnames, professionele samenwerkingsverbanden, bedrijfsopvolging en participaties. Daarnaast beschikt zij over een uitstekende beheersing van de Engelse taal, aangezien ze meer dan tien jaar tweetalig onderwijs heeft gevolgd.

De afwisseling in haar werkzaamheden geeft Maaike voldoening: adviezen verlenen aan ondernemers, het opstellen van aktes en het sparren met cliënten. Door haar juridische kennis te combineren met een betrokken houding, vormt zij een toegankelijk aanspreekpunt binnen de sectie Ondernemingsrecht.

Analytisch, gestructureerd en zorgvuldig. Een probleem ombuigen naar een passende oplossing door met de cliënt mee te denken. Ervoor zorgen dat het recht op de juiste manier wordt toegepast: nationaal en internationaal.

Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem