Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Contact

Patricia van Bergen
Medewerkers
P.H.M.B. (Patricia) van Bergen
Werkzaam bij Van Weeghel Doppenberg Kamps sinds 1993
+31(0)314 37 22 29
vanbergen@vwdknotarissen.nl
v-Card toevoegen aan contacten
 • Functie:

  Notarieel medewerker

 • Opleidingen:

  Schoevers directiesecretaresse

 • Kwaliteiten:

  Secretariƫle werkzaamheden

 • Talen:

  Nederlands

Goed kunnen organiseren, accuraat en cliƫntvriendelijk

Verplaatsen in onze cliënten, meedenken en op een zorgvuldige manier reageren. Deze eigenschappen ervaart Patricia als waardevol bij haar dagelijkse werkzaamheden. Vanuit ons kantoor werkt zij dan ook nauw samen met cliënten, collega's en andere partijen. Ook voor onze Duitse cliënten vormt zij een aanspreekpunt.

Een gemiddelde werkdag bevat voor Patricia veel variatie. Dagelijks richt zij zich op agendabeheer, postbehandeling, archivering, termijnbewaking en planningen. Daarnaast houdt zij zich bezig met het opstellen van concepten (incidenteel nota’s van afrekening) en de bijbehorende correspondentie, het passeerklaar maken van dossiers, het afwerken van dossiers en de voorbereiding van buitenlandse zakelijke legalisaties. Tevens heeft zij contacten met verschillende instanties, zoals KvK, de rechtbank en het Kadaster. Als ondersteuner draagt ze eraan bij dat mail en telefoonverkeer adequaat wordt beantwoord; op een snelle en cliëntvriendelijke manier.

Meedenken met cliënten en collega's. Plannen, accuraat reageren en daarbij de juiste toon vinden. Een betrouwbaar aanspreekpunt zijn voor Nederlandse en Duitse cliënten.

Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem