Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

VWDK & Social Media

VWDK & Social Media

Nieuws 01-04-2021
  Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen zet in op social media

Het is geen 1 aprilgrap: Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen  zal vanaf vandaag nog actiever zijn op social media! Bovendien gaan we de blog op onze website regelmatig met interessante artikelen vullen. Hieronder leggen we uit wat de plannen zijn.

Blog

Allereerst gaan we onze blog regelmatig updaten – er komen artikelen over verschillende thema’s met betrekking tot het notariaat. De experts van onze drie afdelingen gaan in de blog veel gestelde vragen beantwoorden of interessante ontwikkelingen onder de loep nemen.

De onderwerpen van de drie afdelingen van ons kantoor zijn voor de meeste mensen relevant: ondernemingsrecht voor ondernemers, onroerend goedrecht voor huizenbezitters en familierecht voor..iedereen! Bij de blogartikelen gaan we het bijvoorbeeld hebben over het UBO-register, over de overdrachtsbelasting voor jonge huizenkopers of over het internationale huwelijksrecht.

Het is dus de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen op onze blog!

Social media

Ook op onze social media pagina's gaan we ons vanaf vandaag actiever inzetten.

Daardoor wordt het voor onze cliënten en voor geïnteresseerden makkelijker om informatie te vinden en contact met ons op te nemen. Op die manier willen we er aan bijdragen dat de drempel naar het notariaat verlaagd wordt – notariële diensten moeten voor iedereen toegankelijk zijn.

Op onze social media gaan we natuurlijk onze blogartikelen delen, maar zullen we bovendien ons kantoor van een persoonlijke kant belichten door inkijkjes in onze dagelijkse bezigheden te bieden en onze medewerkers in het zonnetje te zetten. 

Dus blijf op de hoogte en volg ons op Facebook en LinkedIn!

/images/announcement%20social%20media.jpeg

Onze mensen
Notarieel medewerker\social media manager
Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem