Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Ondernemingsrecht

APK keuring voor notariële stukken
Een APK keuring voor de auto is voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Een APK keuring geeft immers een betrouwbaar beeld van de technische staat. Datzelfde kunt u ook laten doen voor uw testament en andere notariële stukken.

Het is altijd verstandig om na te kijken of uw testament nog actueel is. Na het opstellen van uw testament kunnen namelijk allerlei zaken veranderen, zoals de wetgeving of uw persoonlijke situatie. Zijn uw huwelijkse voorwaarden nog actueel en hebben deze nog steeds de juridische of fiscale uitwerking die u wenst? Zijn de statuten van uw vennootschap nog actueel of is het verstandiger om hierin wijzigingen aan te brengen?

Eerdere opgemaakte notariële stukken kunt u bij ons laten keuren. We maken daarbij geen onderscheid tussen stukken die wij hebben opgemaakt en documenten die zijn opgesteld door een ander notariskantoor.

Wilt u graag een APK keuring laten doen voor één of meerdere notariële stukken? Dan kunt u uw gegevens hier invullen. Wij nemen vervolgens contact met u op. 
Uiteraard is het mogelijk om ons kantoor telefonisch te benaderen via het algemene telefoonnummer 0314-372222,  we zijn u graag van dienst!
Onze mensen
Juridisch medewerker
Notarieel medewerker
Notarieel medewerker / beëdigd vertaler
Notarieel medewerker
Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem