Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Ondernemingsrecht

Bedrijfsvorm
Voor iedere ondernemer kan het waardevol zijn om stil te staan bij de gekozen bedrijfsvorm. Uiteraard is dit het geval als u aan de start staat van uw onderneming, maar ook als u al langer een bedrijf heeft.

Als u gaat starten met een onderneming, heeft u de keuze uit verschillende bedrijfsvormen. U kunt bijvoorbeeld een bv of vof oprichten of besluiten om te werken als zzp'er. Na verloop van tijd kunt u te maken krijgen met veranderingen, bijvoorbeeld in de wetgeving of privésituatie. Daarom blijft het zinvol om u af te vragen of uw gekozen bedrijfsvorm nog aansluit bij uw huidige situatie. Wij kunnen u daarbij helpen.

Onze specialisten hebben aandacht voor alle juridische en fiscale aspecten. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies dat aansluit bij uw situatie.

Welke bedrijfsvorm past bij u?
Heeft u een eigen bedrijf of bent u een startende ondernemer? De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie heeft deze test ontwikkeld om in drie minuten te bepalen welke bedrijfsvorm het beste bij uw onderneming past. U ontvangt direct een advies met uw aandachtspunten. Raadpleeg ook de privacyverklaring van de KNB.
Onze mensen
Juridisch medewerker
Notarieel medewerker
Notarieel medewerker / beëdigd vertaler
Notarieel medewerker
Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem