Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Onroerend goedrecht

Commercieel onroerend goed & projectontwikkeling
Bij de ontwikkeling, verkoop, levering en financiering van vastgoed komt veel kijken. Vanzelfsprekend wilt u op de juiste manier inspelen op alle belangen, risico's en kosten. Wij zijn gespecialiseerd in commercieel onroerend goed en projectontwikkeling. Onze ervaring kan voor u een toegevoegde waarde zijn.

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen begeleidt en adviseert bij commerciële onroerend goed transacties en projectontwikkeling: van overeenkomst tot de oplevering. Hierbij combineren wij jarenlange expertise met specialistische kennis. Persoonlijke aandacht, kwaliteit, snelheid en een goede bereikbaarheid staan centraal in onze manier van werken.

Of het nu gaat om een bedrijfspand of de opzet van een compleet nieuwbouwproject, wij denken graag met u mee. Als specialisten commercieel onroerend goed & projectontwikkeling kunnen wij de aan- of verkoop van uw onroerend goed op alle punten begeleiden en waar nodig, direct in actie komen. Hierdoor behoudt u de focus op de markt.

Wij adviseren verschillende partijen zoals ontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, gemeenten, woningcorporaties en instellingen. Vanuit onze expertise gaan we samen met u op zoek naar een optimale oplossing, zowel juridisch als fiscaal, die aansluit bij uw situatie. Door op de juiste manier te werk te gaan, kunt u kosten besparen of de fiscale druk verminderen.

Bij iedere fase van het traject kunt u bij ons terecht voor juridische, fiscale en praktische adviezen. Wij werken in heel Nederland, voor zowel Nederlandse als Duitse opdrachtgevers. Het is mogelijk om onze diensten te verrichten in de Duitse of Engelse taal. Wij adviseren u graag over uw specifieke situatie.
Meer over commercieel onroerend goed & projectontwikkeling
Onze mensen
Notaris en partner
Notarieel medewerker
Juridisch medewerker/Register Notarisklerk
Juridisch medewerker/Register Notarisklerk
Juridisch medewerker/Register Notarisklerk
Notarieel medewerker
Notarieel medewerker
Notarieel medewerker
Notarieel administratief medewerker
Notarieel medewerker / beëdigd vertaler
kandidaat-notaris
Keppelseweg 1, 7001 CE Doetinchem